top of page

KERASILK

Kerasilk asettaa uudenlaiset standardit hiusten hoidolle. Mikäli olet tähän asti ajatellut, ettei vastuullisilla hiustenhoitotuotteilla voi saavuttaa korkean suorituskyvyn tuloksia, Kerasilk muuttaa mielesi. Kerasilk-tuotteet ovat huippulaatuisia, aidosti hoitavia ja teknisesti toimivia – vastuullisuudesta kuitenkaan tinkimättä.

Tuotteet on jaettu kolmeen eri kategoriaan: Specialists, Essentials sekä Styling.

KS_MB2023_Brand_Keyvisual_Specialists_Akyria_MultiBenefitOil_AS_02.jpg

Teknologia

Kerasilkin puhtaat ja vastuulliset tuotteet on luotu bioteknologian avulla. Kerasilk hyödyntää 40 vuoden kokemusta ja viimeisintä bioteknologian kehitystä tehokkaiden, ympäristöystävällisten ja vegaanisten ainesosien sekä tuoteformuloiden käytössä. Jokaisen Kerasilk-tuotteen ytimessä on teknologia, jossa yhdistyvät ainutlaatuinen biomimeettinen silkki sekä erityistehokkaat ainesosat. Ne takaavat, että tuote täyttää odotukset vahvoista ja kauniista lopputuloksista.

KS_MB2023_Brand_EmoShot_PackIngredient_VolumeShConSpray_AS.jpg
KS_MB2023_Specialists_EmoShot_PackIngredient_HairOil_AS.jpg

Vastuullisuus

Kerasilk on ympäristötietoinen, vastuullinen ja läpinäkyvyyteen sitoutunut brändi. Kerasilk-tuotteet ovat 100 % vegaanisia, ilmastoneutraali-sertifioituja, eivätkä ne sisällä mikromuovia tai UV-filttereitä. Kerasilk Essentials -tuotteet ovat silikonittomia ja kaikki Kerasilk-shampoot sulfaatittomia. Tuotteissa käytetään vain korkealaatuisia raaka-aineita vastuullisista lähteistä. Mahdollisuuksien mukaan niissä myös suositaan luonnollista alkuperää olevia ainesosia sekä korkeimpia mahdollisia biohajoavuusasteita.

 

Kerasilk on sitoutunut minimalistisiin ja ympäristöystävällisiin pakkauksiin pyrkien jatkuvasti minimoimaan pakkausmateriaalit ja jätteen sekä maksimoimaan kierrätetyt komponentit ja kierrätettävyyden.

KS_MB2023_Brand_Keyvisual_Specialists_Gigi_ColorSealer_AS_01.jpg
KS_MB2023_Brand_Keyvisual_Specialists_Marla_StrengtheningMask_AS (1).jpg

Tuoksu

Kerasilkin ylellinen tuoksumaailma on vastustamaton. Kerasilkin nimikkotuoksu on kehitetty yhdessä ranskalaisen parfyymivalmistajan kanssa maailman tuoksupääkaupunki Grassessa ja se vangitsee latvatuoksuunsa bergamottia, sypressiä sekä omenaa. Sydäntuoksussa voi aistia valkoisen jasmiinin ja kielon, pohjatuoksussa puolestaan täyteläisen meripihkan. Tämä ainutlaatuinen ja monipuolinen yhdistelmä luo kauniin, kevyen ja hoitavan tuoksun.

KS_MB2023_Specialists_EmoShot_PackIngredientDetail_LiquidCuticleFiller_AS.jpg
bottom of page